3-0 ο Απόλλωνας το Αιγάλεω: Άθλος αφιερωμένος στην άτυχη Σοφία

3-0 ο Απόλλωνας το Αιγάλεω: Άθλος αφιερωμένος στην άτυχη Σοφία

Πολύ …«Σκληρός για να πεθάνει» αποδείχθηκε και πάλι ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο οποίος πήρε μια εκπληκτική από κάθε άποψη νίκη απόψε το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας με 3-0 σετ απέναντι στον πανίσχυρο και φιλόδοξο Αιγάλεω.

Αυτή τη φορά όμως τη χαρά της επιτυχίας επισκίασε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο της ικανής κεντρικής, Σοφίας Καρακύκλα, που «πάγωσε» άπαντες στο Κλειστό της Παραλίας στις αρχές του 2ου σετ.

Ακόμα κι αυτό το σοκ και η μεγάλη αγωνιστική αποδυνάμωση δε σταμάτησε την απίστευτη ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη.

Οι συμπαίκτριές της έπαιξαν και για τη Σοφία (και στο τέλος του αγώνα όλοι στο γήπεδο φώναξαν το όνομά της) και έφεραν εις πέρας την αποστολή, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες! 

Τα σετ ήταν ειδικότερα: 25-14, 25-17, 25-22.

Έτσι, ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στην τελική σειρά των πλέι οφ και το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ γυναικών θα κριθεί οριστικά στον 3ο αγώνα, το προσεχές Σάββατο 7/5 και ώρα 7 μ.μ. στο «Στ. Βενέτης» του Αιγάλεω .

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης-Βιβή Τασιοπούλου): Γκιαούρη λ., Αποστολοπούλου, Κόλλια, Δημοπούλου, Βενέτη, Τόσι, Γρίβα, Καρακύκλα, Ν. Γιόλλα λ., Καραμούντζου, Ειρ. Γιόλλα, Θεοδωρακέα.