Αδελφοποίηση Οδοντιατρικών Συλλόγων Μαγνησίας και Μεσσηνίας

Αδελφοποίηση Οδοντιατρικών Συλλόγων Μαγνησίας και Μεσσηνίας

Την αδελφοποίησή τους συνυπέγραψαν οι πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Μαγνησίας και Μεσσηνίας, Αικατερίνη Κλάρα και Γεωργία Θεοδωροπούλου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης της 29ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου στο Βόλο τη 13η Μαΐου.

Να σημειωθεί πως η αδελφοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας, της συναδελφικής, αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης που προωθούν οι δύο σύλλογοι, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων.

Από πλευράς του, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά το δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο για τα δώρα που προσέφερε στον Ο.Σ. Μαγνησίας. Επίσης, η πρόεδρος ευχαριστεί πολύ τον κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, ιατρό αιματολόγο, διευθυντή Μονάδας Υγείας Μεσογειακής Αναιμίας και Μονάδος Χημειοθεραπείας του Γ.Ν. Καλαμάτας, για την πολύτιμη βοήθειά του στην ομιλία της αναφορικά με τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Γεωργία Θεοδωροπούλου και ο εκπρόσωπος του Ο.Σ. Μεσσηνίας στην Ε.Ο.Ο., Νικόλαος Χρονόπουλος

Κεντρική φωτό αρχείου