Απαγορεύεται η χρήση, αλλά με ανοιχτή την πόρτα…

Απαγορεύεται η χρήση,  αλλά με ανοιχτή την πόρτα…

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια κινητικότητα σε εργασίες στην κεντρική παιδική χαρά της Νέδοντος. Παιδική χαρά που έχει κλείσει μήνες τώρα, αδιαφορώντας οι αρμόδιοι για το πού θα πάνε τα παιδιά του κέντρου να παίξουν.

Πάμε παρακάτω… Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, που γίνονται κάποιες εργασίες, με ρυθμούς χελώνας πάντα, έχει τοποθετηθεί πινακίδα που αναγράφει: «Απαγορεύεται η χρήση της παιδικής χαράς», με την πόρτα όμως να είναι ορθάνοιχτη.

Το αποτέλεσμα είναι οι γονείς (κακώς προφανώς) να βάζουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά, κάτι που υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι επικίνδυνο.

Καλό θα είναι άμεσα οι αρμόδιοι να κλειδώσουν την είσοδο και να ανοίγει μόνο όταν γίνονται εργασίες.

Κι ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αυτές να ολοκληρωθούν…
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Είναι η τελευταία φορά που γράφουμε για το ζήτημα και ελπίζουμε να μη χρειαστεί πάλι. Ο λόγος για την περίφραξη στην πλευρά της οδού Αρτέμιδος που είναι αρκετά κοντή σε σχέση με την υπόλοιπη περίφραξη. Η τελευταία δε, είναι με κάγκελα που προεξέχουν στο άνω μέρος και έτσι εγκυμονούν κίνδυνο για τα παιδιά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που σε καμία άλλη παιδική χαρά της πόλης δεν υπάρχει τέτοιου είδους περίφραξη.