Χωρίς Νίκο Νικολόπουλο ο Πανθουριακός σήμερα με Πανθυρεατικό

Χωρίς Νίκο Νικολόπουλο ο Πανθουριακός σήμερα με Πανθυρεατικό

Επικίνδυνη έξοδο επιχειρεί σήμερα ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Πανθουριακός, καθώς «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους Κυνουρίας με τον τοπικό Πανθουριακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για ένα κομβικό ματς και από τα αποτελέσματά του θα κριθεί η πορεία των 2 ομάδων στο τουρνουά.

Ο Πανθουριακός στοχεύει στο «διπλό» προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πολυπόθητη άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωταθλητής Αρκαδίας Πανθυρεατικός, που έχει μόλις 1 βαθμό (έπειτα από 4 ματς), καίγεται για τη νίκη ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη της ανόδου.

Ο προπονητής της ομάδας της Θουρίας Τάκης Σακελλαρόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία ενός βασικού στελέχους, του Νίκου Νικολόπουλου, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων. Ευελπιστεί πάντως να έχει «ετοιμοπόλεμους» τον έμπειρο επιθετικό Άγγελο Σαραντόπουλο και τον έμπειρο αμυντικό Άρη Σταματελόπουλο οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Τον κρίσιμο αγώνα έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Ιωάννης Στεριώτης από την ΕΠΣ Αθήνας, βοηθοί θα είναι οι Διονύσιος Καμπιώτης, Σταύρος Μαρκαντωνάτος από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου
Για την 5η αγωνιστική του 5ου Ομίλου των μπαράζ, ο ΑΠΣ Πάτραι αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό στο ντέρμπι των πρωτοπόρων. Ο αγώνας Παλληξουριακού – ΑΟ Τσιλιβή ματαιώνεται ενώ ρεπό έχει ο Πανγυθεατικός.