Εντυπωσιακή Νέλλη Σεμιτέκολο στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Εντυπωσιακή Νέλλη Σεμιτέκολο στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Αγαπητή στο μεσσηνιακό κοινό, αφού για χρόνια διδάσκει μαθήματα πιάνου στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, επέστρεψε στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας με μια εξαιρετική «Άνοιξη των πλήκτρων»

Με μια εξαιρετική «Άνοιξη των πλήκτρων» επέστρεψε στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η πιανίστρια Νέλλη Σεμιτέκολο, και ένα τετρεμερές ρεσιτάλ αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, Θεόδωρου Αντωνίου.

Για την χθεσινή επιτυχημένη απόδοση του ρεσιτάλ, εξαιρετική βαρύτητα έχει η πρότερη πορεία της Σεμιτέκολο μέχρι σήμερα, καθώς έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής του Θεόδωρου Αντωνίου, ενώ προηγήθηκαν συνεργασίες με τον Μάνο Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα, στους «Μουσικούς Αυγούστους» του Ηρακλείου και στους Αγώνες Τραγουδιού της Κέρκυρας.

Η καλλιτεχνική της διαδρομή δεν σταματά εκεί, καθώς έχει δώσει ακόμα συναυλίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία, Βουλγαρία, πρώην Γιουγκοσλαβία). Έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Αθηνών, Πατρών, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Καλαμάτας, Πειραιά, Οχρίδας και Λευκάδας. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με όλες τις σημαντικές ορχήστρες, σε παραγωγές για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Σήμερα, η Νέλλη Σεμιτέκολο μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας, αφού διδάσκει στο Ωδείο Athenaeum, και ταυτόχρονα παραδίδει σεμινάρια σε μαθητές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.