Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ζόνας Μέντες

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ζόνας Μέντες

Μετά την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού χαφ Μπενίτεθ, η Καλαμάτα ανακοίνωσε πολύ γρήγορα και τη δεύτερη φετινή της μετεγγραφή. Ο λόγος για τον έμπειρο τερματοφύλακα Μέντες, ο οποίος αναμένεται να καλύψει το κενό του Ταΐρη, που μόνο από …θαύμα φαίνεται ότι θα παραμείνει για Τρίτη σαιζόν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ζόνας Μέντες για 2 χρόνια. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, με ύψος 1.91, έχει καταγράψει 50 συμμετοχές τα τελευταία 12 χρόνια στις Εθνικές ομάδες της Guinea-Bissau.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της Πορτογαλίας, με παραστάσεις από 1η Κατηγορία, 2η κατηγορία (Atletico CP και Academico Viseu) και της Νοτίου Αφρικής.

Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της».

Η τοπική μας ομάδα συνεχίζει δυναμικά να προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και φέτος έφτασε τόσο κοντά στο όνειρο της ανόδου. Η νέα Καλαμάτα χτίζεται πάνω στον πολύπειρο προπονητή, Σάκη Τσιώλη, ο οποίος διάλεξε μάλιστα και τους άμεσους συνεργάτες του, στο πρόσωπο των Τάκη Δρούγα και Γιώργου Πολυμενέα.

Θερμά της συλλυπητήρια στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο

Η ΠΑΕ Καλαμάτα «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου της Μαύρης Θύελλας Αγαθοκλή Χριστόπουλου για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».