Μια διαφορετική, ποιοτική και αγωνιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας

Μια διαφορετική, ποιοτική και  αγωνιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας

Ήταν διαφορετική από τις μέχρι σήμερα πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις αυτή στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Καλλιρρόης. Μία ποιοτική και παράλληλα αγωνιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας με έντονο το στοιχείο της αγωνιστικότητας και της αποφασιστικότητας. Μία εκδήλωση καταγγελτική.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο διακεκριμένος ηθοποιός Κώστας Καστανάς διάβασε Ίψεν και συγκεκριμένα παρουσίασε το έργο «Ένας εχθρός του λαού». Το πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης συμπλήρωσαν ο μεταφραστής του Ίψεν και εκδότης Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος και η Ρέα Μαργαρίτα Μέλμπεργκ, πρώην μορφωτική ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία της Σουηδίας και βραβευμένη μεταφράστρια.

Από τους διοργανωτές, καθώς και όλους τους ομιλητές, έγινε ενημέρωση ως προς την πορεία της εξέλιξης του τεράστιου προβλήματος που δημιουργείται σε ολόκληρη την περιοχή της Άνω Μεσσηνίας από την κατασκευή σκουπιδοεργοστασίου με… ΧΥΤΥ στη θέση ΟΝΙ της Καλλιρρόης.

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση για όλες τις παρανομίες του καθόλα παράνομου έργου και τις επόμενες ενέργειες που πρόκειται να γίνουν για να αποτραπεί η κατασκευή του. Από όλους εκφράστηκαν η ελπίδα και η αισιοδοξία ότι το έργο αυτό τελικά ΔΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Μέχρι αυτό να συμβεί, ο τίμιος, δίκαιος, ακομμάτιστος και μακριά από οικονομικά συμφέροντα αγώνας ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας συνεχίζεται!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ».