Προσωρινή παύση στα έργα του παραλιακού μετώπου Καλαμάτας

Προσωρινή παύση στα έργα του παραλιακού μετώπου Καλαμάτας

Σχετικά με την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας, ρωτήθηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει η σκέψη να δοθεί εξάμηνη παράταση σε όλα τα έργα, κεντρικά, ενώ υπογράμμισε ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δίνεται ένα «μπόνους» προς τους εργολάβους που θα καταφέρουν να περατώσουν το εκάστοτε έργο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

Ειδικότερα όσον αφορά στην οδό Ναυαρίνου, ανέφερε ότι στόχος του Δήμου είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες των πεζοδρομίων άμεσα. Παράλληλα, ο Δήμος προσανατολίζεται στο να αφεθεί ελεύθερη η μονόδρομη κυκλοφορία στο κομμάτι του έργου για τους καλοκαιρινούς μήνες, και να επανεκκινήσουν οι εργασίες από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ολοκληρωθούν.

Εργασίες Υπαπαντής

Ένα ακόμα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα είναι το «τι μέλλει γενέσθαι» με τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας Υπαπαντής.

Ερωτώμενος σχετικά, ο δήμαρχος Καλαμάτας ήταν καθησυχαστικός λέγοντας ότι τα έργα προχωρούν, ενώ πρόσθεσε ότι μόλις ο εργολάβος σταματήσει τις εργασίες στο παραλιακό μέτωπο, το συνεργείο θα μεταφερθεί στην Υπαπαντή. (σ.σ. πρόκειται για τον ίδιο εργολάβο και στα δύο έργα).

Χρ.Μ.