Στις 18 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της Καλαμάτας – Κοντά σε Χρήστο Ρόβα!

Στις 18 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της Καλαμάτας – Κοντά σε Χρήστο Ρόβα!

Γνωστοποιήθηκαν από την Καλαμάτα οι ημερομηνίες της πρώτης συγκέντρωσης αλλά και της έναρξης της προετοιμασίας για την καινούρια σεζόν, όπου οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Έτσι, στις 15 Ιουλίου ορίστηκε το πρώτο «ραντεβού» του αγωνιστικού τμήματος, όπου θα διεξαχθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ. Στις δε 18 το ίδιου μήνα, θα ξεκινήσει η προετοιμασία, με το βασικό της στάδιο να πραγματοποιείται στο Καρπενήσι.

Ο νέος προπονητής Σάκης Τσιώλης όπως έχει δηλώσει το τεχνικό τιμ, θα στελεχωθεί κατά μεγάλο ποσοστό από Μεσσήνιους. Έτσι μέχρι τώρα έχει γνωστοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πολυμενέα και η συμφωνία με τον Παναγιώτη Δρούγα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα καλυφθούν οι υπόλοιπες θέσεις.

Όσον αφορά τώρα στο μετεγγραφικό «μέτωπο», ήδη έχουν γίνει δύο αξιόλογες προσθήκες στο «ρόστερ». Πρόκειται για τον Αργεντινό μέσο Μπράιαν Μπενίτες (αγωνιζόταν στον Ο.Φ. Ιεράπετρας) και τον διεθνή τερματοφύλακα με τη Γουινέα – Μπισάου Ζόνας Μέντες (έπαιζε στη Ζάκυνθο).

Η Καλαμάτα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Ρόβα, που είχε  εξαιρετική σεζόν στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 με τον Αλμωπό Αριδαίας, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Βέβαια, η διοίκηση της Καλαμάτας εξετάζει και την περίπτωση ενός γνωστού ποδοσφαιριστή, και αν ολοκληρωθεί τελικώς  η μετεγγραφή, τότε θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο χώρο της Super League 2 και όχι μόνο.

Τέλος, το επόμενο διάστημα ο νέος προπονητής της Καλαμάτας  Σάκης Τσιώλης σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας αλλά και τους προπονητές της Κ-20 Φραγκίσκο Κεράνη και της Ερασιτεχνικής ομάδας  Βασίλη Τζίφα (αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 1ο Όμιλο της Β΄ Τοπικής), θα τους γνωστοποιήσει ποιοι ποδοσφαιριστές από τις εν λόγω ομάδες θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας».