Στο Αιγάλεω σήμερα για τον τελικό των τελικών τα κορίτσια του Απόλλωνα

Στο Αιγάλεω σήμερα για τον τελικό των τελικών τα κορίτσια του Απόλλωνα

Στο Αιγάλεω, κόντρα στη φιλόδοξη τοπική ομάδα, δοκιμάζεται σήμερα στις 7 μ.μ. ο Απόλλωνας, στο πλαίσιο του 3ου και τελευταίου τελικού των πλέι οφ της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Οι γηπεδούχες έχουν κάνει μια πρωτοφανή κινητοποίηση, που ξεπερνά τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν την καλαματιανή αποστολή και να πλήξουν ψυχολογικά την αγωνιστική της απόδοση.

Μεταξύ άλλων θέλησαν να ορίσουν αυθαίρετο περιορισμό στη διάθεση προσκλήσεων και εισιτηρίων, που δεν ξεπερνούν τα δέκα άτομα!

Ο Απόλλωνας είναι ήδη ηθικά νικητής μετά την πρόσφατη επιτυχία στο κλειστό της Παραλίας, που του έδωσε το δικαίωμα να διεκδικεί μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1.  

Οι «μελανόλευκες» θα παραταχθούν χωρίς τη φυσική παρουσία της Σοφίας Καρακύκλα , η οποία όμως θα είναι με όλες τις πνευματικές της δυνάμεις στο πλευρό των συμπαικτριών της, όπως κι εκείνες δεν θα σταματήσουν στιγμή να της συμπαραστέκονται στη δύσκολη προσπάθεια για αποκατάσταση από τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η 25χρονη κεντρικός υπέστη «ρήξη πρόσθιου περονοαστραγαλικού συνδέσμου», όπως έδειξε χθες η μαγνητική.
Σε σχέση με την εικόνα του τραυματισμού που σόκαρε άπαντες στο κλειστό της Καλαμάτας την περασμένη Τετάρτη πρόκειται ουσιαστικά για «καλά νέα», καθώς επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κάταγμα, ενώ η απώλεια υποστηρικτικών συνδέσμων είναι ανέλπιστα μικρή –κάτι που αποδίδεται στην εξαιρετική αθλητική κατάσταση της νεαρής παίκτριας (η οποία είναι παράλληλα και γυμνάστρια απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ).

Μάλιστα δεν θα χρειαστεί καν χειρουργική επέμβαση και η αποκατάσταση θα γίνει με ενδυνάμωση, μετά όμως από έναν ικανό χρόνο για την επούλωση του μεγάλου ανοικτού τραύματος που προκλήθηκε από το διάστρεμμα και θεωρείται πρωτοφανές ιατρικά.