Τριφυλία: Συγκινητικό το αποτέλεσμα με τους κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή Μιχαέλα

Τριφυλία: Συγκινητικό το αποτέλεσμα με τους κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή Μιχαέλα

Συγκινητικό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Γαργαλιάνων με τους κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή Μιχαέλα.

Σχετικά αναφέρει ο Σύλλογος: «Οι κουμπαράδες μας άνοιξαν και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας ήταν συγκινητικό! Ευχαριστούμε όλους τους καταστηματάρχες της πόλης μας για τη συνεργασία, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πύργου, γιατί συνέβαλαν με τον τρόπο τους! Ευχαριστούμε, επίσης, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για την παράλληλη δράση της την Παγκόσμια Ημέρα του “Make–a–Wish”. Ελπίζουμε να δώσαμε ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά και περιμένουν τη δική τους Ανάσταση! Να είστε όλοι καλά!».

Η μικρή Μιχαέλα είναι ένας άγγελος στη ζωή μιας οικογένειας συμπατριωτών μας, της οικογένειας Ζαΐμη. Πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Το πρόβλημά της έγινε γνωστό και από το δελτίο ειδήσεων του Star, αναζητώντας τη συμπαράστασή μας στο δύσκολο δρόμο προς τη θεραπεία. Η Μιχαέλα έχει ανάγκη ειδικού ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου λόγω του κινητικού προβλήματός της και από ειδικό βαν στο οποίο θα μπαίνει το αμαξίδιο, για να μπορεί να μετακινείται.

Ας χαρίσουμε την πιο ζεστή αγκαλιά μας στη μικρή Μιχαέλα, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα της και συνδράμοντας την προσπάθεια της οικογένειάς της: GR0502602090000510102266769 ΖΑΙΜΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ Γ. ZAIMI MIXAELA GABRIELA G. EUROBANK. PAYPAL basilopoulouchrysoula@gmail.com.