1ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος Επιχειρήσεων και Οργανισμών

1ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος  Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο με θέμα «Από την κρίση στην Ανάπτυξη: Προκλήσεις, Δημόσιες Πολιτικές, Επιχειρηματική Καινοτομία» διοργανώνουν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των καθηγητών του Τμήματος, αύριο Πέμπτη, 16 Ιουνίου (11.00 π.μ. – 8.00 μ.μ.), στο αμφιθέατρο Δ-02 του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο.

Το ΦΣΔΕΟ φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως ένα φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες (προπτυχιακούς-ες, μεταπτυχιακούς-ες, διδακτορικούς-ες) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο και ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με την ευρύτερη επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, αντλώντας άμεση ανατροφοδότηση.

Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στο πλαίσιο των σύγχρονων εξελίξεων και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σε: http://boa.uop.gr/index.php/el