Αναβλήθηκε η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού

Αναβλήθηκε η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης που έχει υποβάλει ο Πανηλειακός σε βάρος του Πανθουριακού, κατηγορώντας τον για προσκόμιση παράτυπου εγγράφου χρήσης του Σταδίου της Παραλίας, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί χθες από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, όμως ορίστηκε εκ νέου για την Πέμπτη 23 Ιουνίου, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί, λόγω ασθένειας, ο συνήγορος της μεσσηνιακής ομάδας, Αργύρης Λίβας (ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τους παράγοντες Γιάννη Φαββατά και Ευαγγελία Λιάππα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν έχει πλέον κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον Πανηλειακό, ο οποίος κέρδισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική ως 3η ομάδα στον 5ο Όμιλο. Ωστόσο, έννομο συμφέρον έχει ο Πανγυθεατικός, ο οποίος προσδοκά τον μηδενισμό του Πανθουριακού (τερμάτισε 2ος και βάσει βαθμολογίας ανεβαίνει κι αυτός), ώστε να πάρει τη θέση  του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και γι’ αυτό υποστηρίζει την ένσταση της ομάδας της Ηλείας, με δικηγόρο τον παλιό πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση.