Άνω και Κάτω Άμφεια: Ανάδοχος για την επισκευή στα κτήρια των Δημοτικών Σχολείων

Άνω και Κάτω Άμφεια: Ανάδοχος για την επισκευή  στα κτήρια των Δημοτικών Σχολείων

Προχωρά η διαδικασία επισκευής των κτηρίων Δημοτικών Σχολείων Άνω και Κάτω Άμφειας Δήμου Καλαμάτας μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. Πρόκειται για παρεμβάσεις που εντάσσονται στο έργο «Επισκευές στα κτήρια  Δημοτικού Σχολείου  Άνω Άμφειας, Δημοτικού Σχολείου Κάτω Άμφειας και Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης», προϋπολογισμού 161.164,02 ευρώ.

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπεγράφη από το διευθύνοντα σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, Θανάση Γιάνναρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», σύμβαση ανάθεσης κατασκευής έργου.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΤΥΠ Τίμο Κατσίπο και το διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, σχετική ενημέρωση έλαβε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας την άριστη συνεργασία Δήμου και Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Σημειώνεται ότι το έργο επισκευής των Δημοτικών Σχολείων σε Άνω και Κάτω Άμφεια διεκδίκησε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Μαλαπάνης, ενώ προσωπικό ενδιαφέρον υπήρξε και από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.