Απουσίες…

Απουσίες…

Μετά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την απουσία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα από τη σημερινή εκδήλωση της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας, ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος αποφάσισε να το κάνει, να δηλώσει την απουσία του, δίνοντας στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, να παραστώ στην εκδήλωση που διοργανώνετε, στην οποία όμως δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης. Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία για όλους.

Από τη Μεταπολίτευση και μετά, ποτέ και καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσα και τέτοιας έκτασης προβλήματα, όσα η σημερινή. Με επιτυχία αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε το Μεταναστευτικό, την Πανδημία, την Οικονομική Κρίση, τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειές του για τους πολίτες, με την εισαγόμενη ακρίβεια. Στηρίξαμε και στηρίζουμε τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Θα δώσουμε και θα κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν, γιατί σήμερα η χώρα μας χρειάζεται κυβέρνηση ισχυρή, πολιτική σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Χρειάζεται κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.
Α.Π.