Έξω με Πανγυθεατικό ο Πανθουριακός για τον 5ο Όμιλο

Έξω με Πανγυθεατικό ο Πανθουριακός για τον 5ο Όμιλο

Μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική

Στο Γύθειο εκδράμει σήμερα ο νταμπλούχος Μεσσηνίας Πανθυρεατικός, για να κοντραριστεί στις 5.00 μ.μ. με τον τοπικό Πανγυθεατικό στο πλαίσιο της 7ης (και τελευταίας) αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Θουρίας στοχεύει  σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα  για να «σφραγίσει» την άνοδο. Βέβαια θα πρέπει να περιμένει από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την εκδίκαση της ένστασης που έχει κάνει ο Πανηλειακός  για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα Πανθουριακός – Πανηλειακός, για την 6η αγωνιστική των μπαράζ (διεξήχθη στις 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας).

Ο προπονητής του Πανθουριακού Τάκης Σακελλαρόπουλος ευελπιστεί στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του «ετοιμοπόλεμους» (ορισμένοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα με τον Πανηλειακό).

Το ματς έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Χρήστος Δρούζας από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Νικόλαος Μαυροκορδόπουλος και Στυλιανός Τούμπας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου

Κυριακή 5 Ιουνίου – 5.00 μ.μ.

Παλληξουριακός – ΑΠΣ Πάτραι

ΑΟ Τσιλιβή – Πανθυρεατικός (χ.α) 0-3

Ρεπό: Πανηλειακός