«Γιοι και Κόρες» στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ

«Γιοι και Κόρες» στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ

Την παράσταση «Γιοι και Κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού, σε διδασκαλία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Γιάννη Μαργαρίτη, θα παρουσιάσει το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή.

Ως γνωστόν, το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕΚ προσβλέπει σε μια σταθερή και συστηματική παρουσίαση προσεκτικά επιλεγμένων θεατρικών κειμένων που προσφέρονται για την καλύτερη προσέγγιση της θεατρικής τέχνης. Η πρώτη απόπειρα με την παράσταση «Γιοι και Κόρες» βοηθά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς να προσπαθήσουν να βιώσουν μέσα από την αφηγηματική διαδικασία και να συγκινηθούν από τη συλλογική μνήμη και τις εμπειρίες που έχουν σχεδόν όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα. Ιστορίες που όλοι γνωρίζουν ή θυμούνται περισσότερο ή λιγότερο, αποτελούν το υλικό πάνω στο οποίο στήνεται η παράσταση.

Συμμετέχουν οι: Βελάι Ρομάριο, Vyta Nikole, Δούβα Σοφία, Εμμανουήλ Γιώτα, Ηλιάδου Έλενα, Καρμοίρης Λευτέρης, Καρούντζου Νάντια, Κουλέτση Σταυρούλα, Κραουνάκης Μιχάλης, Μητσέα Αναστασία, Παπαδοπούλου Ρεβέκκα, Πετρουλάκη Λέττα, Renard Evelyne, Τζουβάρας Ηλίας, Τσαλακουβέρτας Νίκος και Φρουντζής Παναγιώτης.

Είσοδος ελεύθερη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721082616.