Έχει τα προβλήματά της, που είναι σοβαρά, η «Φάρις». Το έργο που προσφέρει, όμως, είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως στον κοινωνικό τομέα.
Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι η «Φάρις», με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της, κάνει δωρεάν μαθήματα μουσικής, χορού και εικαστικών στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Καλαμάτας και στους μεγάλους ανθρώπους των δύο πρώην ΚΑΠΗ. Δωρεάν μαθήματα, με κόστος όμως για τη «Φάρις», γιατί οι καθηγητές και καθηγήτριες προφανώς και πληρώνονται.
Αυτή είναι μια μεγάλη προσφορά από τη «Φάρις» και τον Δήμο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Για να συνεχιστεί, όμως, η προσφορά, η «Φάρις» πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό και η στήριξη του Δήμου πρέπει γίνει πιο γενναιόδωρη, αλλά και η «Φάρις» πρέπει να γίνει πιο σφιχτή σε δαπάνες που μπορούν να μειωθούν και δεν αφορούν τόσο πολύ το εκπαιδευτικό έργο.
Στ.Μ.


























