Καλαμάτα: Επίθεση σε μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει η Νομαρχιακή

Καλαμάτα: Επίθεση σε μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει η Νομαρχιακή

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση που δέχθηκαν μέλη της στην Καλαμάτα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Τα ξημερώματα της 14/6, στην οδό Φαρών, μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκαν φασιστική επίθεση ενώ κολλούσαν αφίσες για το φεστιβάλ της νεολαίας το ερχόμενο Σάββατο 18/6 στον ελεύθερο χώρο κάτω από το Πανελλήνιο. Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα την τραμπουκική και θρασύδειλη αυτή επίθεση φασιστοειδών. Μετά από στοχοποίησή τους 20 λεπτά νωρίτερα, μέλη της νεολαίας δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα τα οποία τους επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, φτύνοντας και φωνάζοντας «μ**νιά, Συριζαίοι», «βρωμιάρηδες» και άλλες φασιστικές και σεξιστικές ύβρεις, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο συντρόφων, των Α.Π. και Π.Δ.

Δηλώνουμε αποφασιστικά ότι τέτοιες επιθέσεις που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν, έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Όχι απλά δε μας φοβίζουν, αλλά μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε όχι μόνο μέχρι το φεστιβάλ μας αλλά και μετά από αυτό μέχρι η Αριστερά και όλος ο Δημοκρατικός κόσμος της Καλαμάτας να τους στείλουμε ξανά στις τρύπες τους.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ: ΟΣΟ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ, ΤΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ

Η Καλαμάτα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική.

Καλούμε όλους και όλες στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, 18/6 στον ελεύθερο χώρο νότια από το πανελλήνιο. Ο πολιτισμός και η Δημοκρατία θα είναι η δική μας απάντηση, αλλά και η απάντηση κάθε δημοκρατικού πολίτη της πόλης μας.

Να σημειωθεί η φωτογραφία στάλθηκε μαζί με την ανακοίνωση