Κυβερνητικά στελέχη και Ν.Δ. ας δουν το βίντεο της συνεδρίασης Δ.Σ. Τριφυλίας

Κυβερνητικά στελέχη και Ν.Δ.  ας δουν το βίντεο της συνεδρίασης Δ.Σ. Τριφυλίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί, βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες τους βρίσκονται σήμερα, αλλά και αύριο, στην Καλαμάτα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027».

Μιας και βρίσκονται, λοιπόν, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για ένα τόσο σημαντικό συνέδριο, καλό θα είναι συνεργάτες τους ή και οι ίδιοι, εάν έχουν διαθέσιμο έστω λίγο χρόνο, να δουν στο Youtube του Gargalianoionline το βίντεο της συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τρίτης.

Να δουν τη λειτουργία του συμβουλίου, να ακούσουν τις ύβρεις, τις απειλές, το λεκτικό “τραμπουκισμό”, να δουν και να ακούσουν τι έλεγαν και πώς συμπεριφέρονταν όλοι οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία, δήμαρχος Τριφυλίας, πρόεδρος Δ.Σ. Τριφυλίας, επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και ας βγάλουν, επιτέλους, χρήσιμα συμπεράσματα για το εάν ο Δήμος Τριφυλίας με αυτή τη λειτουργία, συμπεριφορά και πρακτική, όπως αναδεικνύεται από το βίντεο της συνεδρίασης, μπορεί να έχει προοπτική, ό,τι ΝΕΟ και όσα ΝΕΑ και να φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ…

Ειλικρινά, ας διαθέσουν ελάχιστο από το χρόνο τους, κάποια στιγμή, να δουν λίγα – έστω – αποσπάσματα του βίντεο. Να δουν και να ακούσουν! Σίγουρα, θα εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα. Καλές οι χειραψίες στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, ακόμη και οι αγκαλιές μεταξύ επισήμων, οι αβρότητες, οι φιλοφρονήσεις, αλλά μπροστά στην αλήθεια του βίντεο (σ.σ. από live μετάδοση), τίποτα ασφαλέστερο για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Ας δουν το βίντεο και οι βουλευτές, αλλά και τα στελέχη της Ν.Δ. Σίγουρα θα τους είναι χρήσιμο για να έχουν αληθινή εικόνα και θα αποκτήσουν πραγματική γνώση και αντίληψη για την κατάσταση στο Δήμο Τριφυλίας. Και εν όψει εκλογών.
Η.Γ.