Μηδέν το αποτέλεσμα από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Μηδέν το αποτέλεσμα από την  επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Η επίσκεψη και οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Καλαμάτα παίρνουν το πρώτο βραβείο μηδενικού αποτελέσματος. Δεν έχει συμβεί στο παρελθόν επίσκεψη πρωθυπουργού και, μάλιστα, σε προεκλογική κατ’ ουσία περίοδο να μη φέρνει ούτε ένα νέο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι:
1. Για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσάκωνα, όχι μόνο δε δεσμεύτηκε σε τίποτα, αλλά χρειάστηκε η παρέμβαση από κάτω του βουλευτή κ. Γ. Λαμπρόπουλου και του περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα για να προτείνει στο άγνωστο «προσεχές μέλλον» μια σύσκεψη η οποία δεν περιλαμβάνει τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας!

2. Για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Πελοποννήσου καμία δέσμευση. Ούτε για το Δυτικό Άξονα Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Καλαμάτα ούτε για το μετρικό δίκτυο της Πελοποννήσου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα… Ούτε καν για το τμήμα Κόρινθος – Ναύπλιο δεν είπε τίποτα.

3. Καμία δέσμευση για αλλαγή στο καταστροφικό προτεινόμενο αντιπλημμυρικά έργο του Μορέα της Καλαμάτας. Βέβαια, ουδείς τοπικός παράγων έθεσε το αίτημα.

4. Καμία δέσμευση για την κατασκευή ακόμη και της παράκαμψης της Πύλου.

Αυτά που υποτίθεται ότι εξήγγειλε είναι επανάληψη των όσων είχε πει και πριν 20 μήνες και δεν προχώρησαν. Με πιο χαρακτηριστικό το σημαντικό αναπτυξιακό έργο των δικτύων του Φιλιατρινού. Ουδέν νεότερο και σε αυτό. Συνεχίζεται, δηλαδή, η κοροϊδία στους αγρότες της Τριφυλίας.

Καλό ταξίδι, λοιπόν, κε Μητσοτάκη.

Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο με τον αγώνα τους μπορούν να ελπίζουν σε λύση των προβλημάτων. Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Τους απασχολούν τα υπερκέρδη των φίλων τους να μη μειωθούν.

Tου Θανάση Πετράκου

Υ.Γ.1: Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εκτίμηση του κ. Νίκα για τις εξαγγελίες του «Θεού του».

Είμαστε, όμως, βέβαιοι ότι κατά βάθος και ο ίδιος θα απογοητεύτηκε από το ΜΗΔΕΝ που έφερε η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη.

Υ.Γ.2: Ο κ. Χρυσομάλλης τι λέει, άραγε, για το μεγαλοπρεπές άδειασμα που του έκανε για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος;

-Ο Θανάσης Πετράκος είναι περιφερειακός σύμβουλος επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»