Μήνυμα του δημάρχου Καλαμάτας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα του δημάρχου Καλαμάτας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει σε ένα διαγωνισμό…“, αναφέρει ο ίδιος

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα: «Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, εύχομαι ολόψυχα, στην κάθε μία και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των πολυετών προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μια μάχη σημαντική για εσάς, αλλά να θυμάστε πάντα ότι στο μέλλον θα κληθείτε να δώσετε πολλές ακόμη μάχες. Η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα διαγωνισμό.

Βασικός στόχος σας είναι να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι Άνθρωποι. Διώξτε το άγχος, οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση, νηφάλια σκέψη και πίστη στις δυνατότητές σας και ψύχραιμοι δώστε αυτόν τον αγώνα για να βγείτε νικητές. Είμαι βέβαιος ότι με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί και διαθέτετε όλα τα εφόδια, για να πετύχετε στους στόχους σας.

Να θυμάστε πάντα ότι, ακόμη και μια αποτυχία, αν τη διαχειριστούμε σωστά, μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας επιτυχίας! Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εξετάσεις σας. Εύχομαι στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή για να στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας. Καλή επιτυχία!».