Νέο τραγούδι «Κάτι καλύτερο αξίζω» ο Παναγιώτης Μπουραντώνης και το Σάββατο στο Gazi !

Νέο τραγούδι «Κάτι καλύτερο αξίζω» ο Παναγιώτης Μπουραντώνης και το Σάββατο στο Gazi !

Μια σταθερή θέση ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού κατέχει ο Παναγιώτης Μπουραντώνης. Αν και μόλις 28 ετών, καταγράφει τα τελευταία 5-6 χρόνια μια διαρκώς ανοδική πορεία στο χώρο.

Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στην καριέρα του Καλαματιανού τραγουδιστή και δημιουργού, καθώς κυκλοφόρησε το τέταρτο κατά σειρά προσωπικό του τραγούδι.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Μπουραντώνης έχει γράψει τους στίχους στο «Κάτι καλύτερο αξίζω», το οποίο φέρει μουσικά την υπογραφή του πολύ σημαντικού τραγουδοποιού και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Δημήτρη Κορδατζή. Ο τελευταίος έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Νότης Σφακιανάκης και με μεγάλα σουξέ, όπως «Ταξίδεψέ με», «Τοπίο γκρίζο», «Του Φεγγαριού ο γιος», το «Σε χάνω» του Πλούταρχου, «Τα αντικείμενα» της Γλυκερίας, έχει γράψει τραγούδια για τον Πασχάλη Τερζή και για πολλούς άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και δικαίωση και κάνει λόγο για μια συνεργασία-σταθμό.

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε το «Κάτι καλύτερο αξίζω» στο Youtube χθες το απόγευμα κέρδισε την αγάπη του κοινού, με πολύ κολακευτικά σχόλια και πολυάριθμες θετικές αντιδράσεις. Ο νεαρός Καλαματιανός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα και τις μουσικές πλατφόρμες, με πολύ εντυπωσιακές επιδόσεις, αφού στο youtube υπάρχουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές των τραγουδιών του. Και στο tiktok χιλιάδες είναι οι χρήστες που έχουν κλικάρει κάποιο από τα βιντεοκλίπ του, ενώ περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο αναφορές υπάρχουν για το όνομα και τη δουλειά του! Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Μπουραντώνη κερδίζει τις εντυπώσεις και για το συνοδευτικό βίντεο, το οποίο αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή που έχει δημιουργήσει ο βραβευμένος σκηνοθέτη Philip Memo.

Ο Παναγιώτης είναι πολύ ικανοποιημένος από το όλο αποτέλεσμα, τονίζοντας και το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να περάσει μέσα από «Κάτι καλύτερο αξίζω» και ένα κοινωνικό μήνυμα. «Το τραγούδι είναι κοινωνικο-ερωτικό και μιλάει για αξίες και για αγάπη. Και με τους στίχους και με το βίντεο κλιπ έχουμε προσεγγίσει ένα ευαίσθητο θέμα, το να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είσαι. Στις μέρες μας προβάλλονται πολλά πρότυπα, που δημιουργούν ανασφάλεια στα νέα παιδιά, γενικότερα σε γυναίκες και άνδρες ή πολύς κόσμος ακολουθεί κάποια πρότυπα μόνο και μόνο επειδή είναι μόδα.

Ουσιαστικά περνάμε το μήνυμα ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Αυτή είναι και η μαγεία του αληθινού κι εκεί βρίσκεται και όλη η ομορφιά, στο αληθινό, δε χρειάζεται να αλλάξεις για να αρέσεις ή να γίνεις αποδεκτός», λέει ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, εκφράζοντας μέσα από το τραγούδι και τη δική του στάση ζωής.

«Ναι, είναι και βιωματικό, γιατί κι εγώ πάντα πορεύομαι με το δικό μου ρυθμό. Μου αρέσει να προχωράω από τον αργό και δύσκολο δρόμο, ακολουθώντας τις αξίες μου και όπως το έχω φανταστεί στο μυαλό μου, χωρίς να ξεφεύγω από αυτό και πάντα με ταπεινότητα, χωρίς να παρασύρομαι».

Το «Κάτι καλύτερο αξίζω» ήρθε να προστεθεί στη συλλογή του Παναγιώτη Μπουραντώνη, μαζί με τις προηγούμενες δουλειές του από την Panik Platinum, όπου περιλαμβάνονται το πρώτο του τραγούδι «Άσ’ το», «Πες του να φύγει», το «Κάπως έτσι σε ερωτεύτηκα», αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη διασκευή στο «Μέτρα» των Βίσση-Καρβέλα, που ο Παναγιώτης έκανε με τη Μαρία Ιακώβου, κερδίζοντας τεράστια ανταπόκριση.

Μετά όλα αυτά δεν είναι μακριά και η ώρα που ο Μπουραντώνης θα έχει την ευκαιρία να ηχογραφήσει το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ…

Από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης Μπουραντώνης έζησε μεγάλες στιγμές στην πίστα του ΕΜΠΑΤΗ ΝΟRΤΗ, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, αρχικά και στη συνέχεια με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Αγγελική Ηλιάδη και Σάσα Μπάστα, ενώ και τα προηγούμενα χρόνια είχε εμφανίσεις σε μεγάλα κέντρα, όπως το Ποσειδώνιο και το Messiah.

«Κάναμε μια τεράστια σεζόν. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν κι εγώ όνομα στην Εμπατή δίπλα σε τόσο μεγάλους καλλιτέχνες και πήρα αυτή την ευκαιρία. Μου άρεσε πάρα πολύ που ήμουν μέρος αυτής της επιτυχίας δίπλα από τεράστιους καλλιτέχνες και έχω την ευκαιρία να μαθαίνω δίπλα τους. Σε όλες μου τις συνεργασίες υπάρχει πολύ καλή αντιμετώπιση και εισπράττω αγάπη και σεβασμό. Ζήσαμε όλοι και την αγάπη του κόσμου και ειδικά φέτος είδαμε ότι μετά όλα αυτά που συμβαίνουν, ο κόσμος διψάει να περάσει καλά. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να το προσφέρουμε αυτό στο κοινό» λέει ο Παναγιώτης Μπουραντώνης.

Μάλιστα, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου οι φίλοι του και οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού θα έχουν μια ανάλογη ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τον Παναγιώτη ζωντανά στην πίστα, στο πλαίσιο μιας μοναδικής βραδιάς κεφιού που θα φιλοξενηθεί στο Γκάζι, στην παραλία της Καλαμάτας! Αδαμαντίδης και Μπουραντώνης, μαζί με μια σημαντική ομάδα καλλιτεχνών θα συνεχίσουν το καλοκαίρι τις σταθερές εμφανίσεις στο Εμπατή summer, ενώ σχεδιάζεται και ένα πρόγραμμα για περιοδείες ανά την Ελλάδα.

-Ακούστε το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Μπουραντώνη και όλη του τη μουσική δουλειά: