Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ημέρα χαράς για 96 αποφοίτους του Τμήματος Γεωπονίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ημέρα χαράς για 96 αποφοίτους του Τμήματος Γεωπονίας

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για το τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας και συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο, καθώς πραγματοποίησε τελετή ορκωμοσίας δια ζώσης για τους αποφοίτους της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων.

Για τους αποφοίτους του Τμήματος Γεωπονίας οι ορκωμοσίες ξεκίνησαν στις 12.00 το μεσημέρι, στο κεντρικό αμφιθέατρο, προκειμένου να αποδοθούν τα πτυχία σε 70 προπτυχιακούς και 26 μεταπτυχιακούς.

Παρόντες ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθανάσιος Κατσής, ο κοσμήτορας της σχολής Δημήτριος Πετρόπουλος και ο πρόεδρος του τμήματος Βασίλειος Δημόπουλος.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στους αποφοίτους, ο πρύτανης τους συνεχάρη, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι όλο το διδακτικό προσωπικό της σχολής θα σταθεί στο πλάι τους, προκειμένου να τους συμβουλεύσει για τα επόμενα βήματά τους.

Από πλευράς του, ο κοσμήτορας της σχολής τόνισε ότι η χθεσινή ήταν μέρα χαράς για όλους, και πολύ περισσότερο για τους αποφοίτους, καθώς είδαν την επιβράβευση των προσπαθειών τους. Παράλληλα, τους προέτρεψε να μη σταματήσουν να θέτουν νέους στόχους, καθώς αυτός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την κατάκτηση νέων κορυφών σε επαγγελματικό, επιστημονικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος του τμήματος, αφού συνεχάρη όλους τους αποφοίτους για τη συνεχή προσπάθεια που επέδειξαν σε όλη τη διαδρομή τους μέχρι την απόδοση του τίτλου σπουδών τους, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αφορούν μια γενιά στην οποία έχουν εναποτεθεί όλες οι ελπίδες, μιας και είναι αυτή που κρατά στα χέρια της όλα τα εργαλεία για τη βελτίωση των συνθηκών σε όλα τα επίπεδα.

Χρ.Μ.