Παρατείνεται η μονοδρόμηση στη Ν. Πλαστήρα μέχρι το Σεπτέμβριο

Παρατείνεται η μονοδρόμηση  στη Ν. Πλαστήρα μέχρι το Σεπτέμβριο

Δεύτερη παράταση στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εγκρίθηκε από την Αστυνομία για τα έργα στην οδό Πλαστήρα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, η μονοδρόμηση της Νικολάου Πλαστήρα, με κατεύθυνση προς τον οικισμό «Κορδία», θα συνεχίσει να ισχύει έως τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, η κυκλοφορία προς την Καλαμάτα θα ακολουθεί την παράκαμψη, μέσω του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση δυτικά, στη συνέχεια στρέφει δεξιά ακολουθώντας τον παραποτάμιο δρόμο του ποταμού Άρι και καταλήγει στον σηματοδοτούμενο κόμβο των Ακοβίτικων, όπου μέσω της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου ή της Στ Κωστόπουλου κατευθύνεται προς Καλαμάτα.

Τα μέτρα παρατάθηκαν για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση Οδού Πλαστήρα» – φάση 2, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή του βόρειου πεζοδρομίου, το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων και τις θέσεις στάθμευσης στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Ο ανάδοχος του έργου, Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών Τσερπές – Κωτσάκης – Παπαδέας Ο.Ε. «ΑΝΕΛΙΞΗ Ο.Ε.», υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, τόσο για τη μονοδρόμηση όσο και για την παράκαμψη, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών – οχημάτων.