ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πρώτες πιθανές υποψηφιότητες στη Μεσσηνία

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πρώτες πιθανές  υποψηφιότητες στη Μεσσηνία

Με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές να γίνονται όλο και εντονότερα το τελευταίο διάστημα, τα κόμματα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να διαμορφώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται, φυσικά, και το ΠΑΣΟΚ, όπου ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής την περασμένη εβδομάδα, τόνισε ότι «φέτος δεν προβλέπονται διακοπές».

Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται έχοντας στο μυαλό του την επιστροφή στο πολιτικό σκηνικό σε ρόλο πρωταγωνιστή. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, εκτός από το βασικό πρόγραμμα του κόμματος, δίνεται ιδιαίτερο βάρος και στα πρόσωπα τα οποία θα θέσουν υποψηφιότητα για βουλευτές και θα προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Κάποια από τα πρόσωπα που θα διαμορφώσουν το ψηφοδέλτιο έχουν αρχίσει να διαρρέουν, ενώ η Επιτροπή Ψηφοδελτίων φαίνεται να έχει δημιουργήσει ήδη ένα μητρώο με τους υποψηφίους του 2019 που θέλουν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενδιαφέρον έχουν δείξει οι παρακάτω για υποψήφιοι βουλευτές: Παναγιώτης Αλευράς, Μενέλαος Γερονικολός και Γιώργος Κατσούλης.

Α.Π.