Στεφανίδη: “Είμαι ευχαριστημένη και πιο υγιής από ποτέ”

Στεφανίδη: “Είμαι ευχαριστημένη και πιο υγιής από ποτέ”

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε στην Ελλάδα για το Filothei Women Gala, πήρε τη νίκη με 4.64μ. και τώρα ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες της, με πρώτο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο Filothei Women Gala, με την ολυμπιονίκη του επί κοντώ να τιμά με την παρουσία της τη διοργάνωση θεσμό στη Φιλοθέη και να κατακτά τη νίκη με 4.64μ.

«Είμαι ευχαριστημένη. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να έχω ανταγωνισμό και οι διοργανωτές φρόντισαν γι αυτό, αλλά δεν πήγαν τόσο ψηλά οι υπόλοιπες και δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι μόνη μου. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και το ευχάριστο είναι πως είμαι πιο υγιής από ποτέ.

Θα πάω στο Ραμπάτ και στη Ρώμη και μετά πίσω στις ΗΠΑ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει που είναι πριν από το ευρωπαϊκό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Τουλάχιστον θα είμαι σπίτι μου να προπονηθώ», δήλωσε η 32χρονη άλτρια.

Σε ερώτηση του Gazzetta για το ότι φορά τις φανέλες εθνικών ομάδων στις χώρες που αγωνίζεται, η Στεφανίδη είπε: «Έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω χορηγό αυτή τη στιγμή. Σήμερα έπρεπε να βάλω τη φανέλα της εθνικής, γιατί αν δεν το έκανα θα με έτρωγαν ζωντανή».

gazzetta.gr