Στην Καλαμάτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Στην Καλαμάτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί, έφτασε στην Καλαμάτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά που έχει ανακοινωθεί, πρώτη στάση είναι η Μητρόπολη Μεσσηνίας όπου θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, έπειτα θα επισκεφτεί το παλιό δημαρχείο της Καλαμάτας, όπου θα τον υποδεχτεί ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ οι επισκέψεις του θα ολοκληρωθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Επίσκεψη στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, κατά την επίσκεψή του πρώτου στο ιστορικό δημαρχείο της πόλης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βασιλόπουλος υογράμμισε την παρουσία του υπουργού στην τρέχουσα πορεία της αυτοδιοίκησης, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος, μέσα από το νόμο που εισήγαγε για την κυβερνησιμότητα “μας έδωσε τη δυνατότητα να υπάρχουμε και να λειτουργήσουμε ως δήμος και ως περιφέρεια”.

Από πλευράς του, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε χαρούμενος για τη θετική εξέλιξη των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” το προηγούμενο διάστημα, και τα οποία αφορούνσαν σε θέματα αναβάθμισης της πόλης της Καλαμάτας.

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

Τέλος το βράδυ, θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας.