Τριφυλία: Τίμησαν τον Όσιο Σαμψών στο “Apollo Resort Art Hotel”

Τριφυλία: Τίμησαν τον Όσιο Σαμψών  στο “Apollo Resort Art Hotel”

Τη μνήμη του προστάτη των Ξενοδόχων, Οσίου Σαμψών, τίμησαν ευλαβικά την Πέμπτη και την Παρασκευή στο φερώνυμο γραφικό εκκλησάκι στον αύλειο χώρο του “Apollo Resort Art Hotel” στον Κάμπο Κυπαρισσίας.

Η ιδιοκτησία της σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, η οικογένεια Χριστοδούλου, από τα θυρανοίξια του ιερού ναού τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη του Οσίου, μαζί με συγγενείς, οικογενειακούς φίλους και πιστούς από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και επισκέπτες που περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου.

Με το πέρας του Εσπερινού, η οικογένεια Χριστοδούλου προσέφερε όμορφο κέρασμα, ενώ όλοι απόλαυσαν το νέο χώρο της μονάδας στο Roof Garden, το “athenolia wine bar” και μαγεύτηκαν από τις μελωδίες του σαξόφωνου στο ηλιοβασίλεμα στον Κυπαρισσιακό κόλπο!

Χθες το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία!

Σημειώνεται πως τις θρησκευτικές τελετές παρακολούθησαν το διήμερο επισκέπτες και από ξένες χώρες που κάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την όμορφη γιορτή!

Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη μαζί, για τη γιορτή, την οποία λάμπρυνε με τη συμμετοχή του ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας στον Εσπερινό, και την παρουσία συγγενών, φίλων και επισκεπτών ήταν η οικογένεια Χριστοδούλου, ο Γιάννης και η Γιάννα Χριστοδούλου με τις κόρες τους, που έχουν πλέον τη διεύθυνση και διαχείριση της επιχείρησης, Μιμίμα και Γεωργία, η οποία είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.

του Ηλία Γιαννόπουλου