Καλαμάτα: Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2022-2023

Καλαμάτα: Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2022-2023

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε η προπώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τις υποχρεώσεις της ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η χρυσή κάρτα κοστίζει 500 ευρώ, ενώ υπάρχουν και κάρτες των 100 ευρώ για οργανωμένους φιλάθλους και ειδικές κατηγορίες ατόμων (άνεργοι, φοιτητές ).

Με σύνθημα “ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ”η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας που επιθυμούν, ενισχύοντας οικονομικά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ισχυρή στο νέο πρωτάθλημα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
GOLD: 500 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από την Θύρα VVIP του γηπέδου.

SILVER: 250 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από τις Θύρες  VIP1, VIP2, 4Δ του γηπέδου.

BRONZE: 150 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων  των αγώνων από τις Θύρες 1, 2Α, 2Β, 4Α, 4Β, 4Γ, 4Ε, 4Ζ, 4Η του γηπέδου.

FANS: 100 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από όλες τις Θύρες πλην VVIP, VIP1, VIP2 ΚΑΙ 4Δ του γηπέδου.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία “ΠΑΕ Καλαμάτα”, Φραντζή 14, Δευτέρα-Παρασκευή (10.00-17.00)

Τηλεφωνική Επικοινωνία: +30 27211 81356, email: sales@fckalamata.gr, info@fckalamata.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2022-2023 αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Super League 2. 

– Η κατηγορία των FANS αφορά ανέργους, φοιτητές και μέλη οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας. Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού (κάρτα / βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα / βεβαίωση σπουδών).

– Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η διεύθυνση e-mail, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του.

– Για την αγορά του εισιτήριου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Ωστόσο, η ΠΑΕ Καλαμάτα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ, με γνώμονα την προστασία των φιλάθλων μας, αλλά και της δημόσιας υγείας.

– Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ηλεκτρονική παραγγελία των εισιτηρίων διαρκείας.

Κλήρωση στις 31/8, σέντρα στις 11/9 και άνοδος για 2+1 αποφάσισε η ΓΣ
Παρουσία του αντιπροέδρου της Καλαμάτας, Κώστα Παπασταμάτη, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Γενική Συνέλευση της Super League 2 που πήρε σημαντικές αποφάσεις για το επόμενο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους των ομάδων και τα μέλη του ΔΣ να συζητήσουν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αποφάσεις της ΓΣ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, ενώ προκρίθηκε η αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, δηλαδή η 11η Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στο επίμαχο θέμα της ανόδου, που αποτελεί …κόκκινο πανί για τη SL2 και τις ομάδες με φιλοδοξίες, όπως η Καλαμάτα, προτείνεται η απ’΄ευθείας άνοδος για τους πρωταθλητές των δύο ομίλων κι ένα ακόμη εισιτήριο μέσω μπαράζ, κι όλα αυτά σε αντίθεση με την προκήρυξη της SL1 που προωθεί το περυσινό εξωφρενικό σύστημα της ανόδου μέσω μπαράζ, τόσο ανάμεσα στους πρωταθλητές των ομίλων, όσο και ανάμεσα στον ηττημένο πρωταθλητή και τον προτελευταίο της κατάταξης της SL1-υποψήφιο προς υποβιβασμό.

Για τον υποβιβασμό προτείνεται την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, να πέφτουν 4 από κάθε όμιλο και θα ανεβαίνουν 4 από τη Γ’ Εθνική, ώστε να μειωθούν οι ομάδες.

Επίσης, δόθηκε παράταση για τα παράβολα συμμετοχής από τις 18/7 στις 21 Ιουλίου.

Πέραν των παραπάνω εκφράστηκε η αγωνία των ομάδων για επιβίωση, εξαιτίας και της ολιγωρίας που υπάρχει για την καταβολή χρημάτων που έχουν εξαγγελθεί πολλές φορές ότι θα τακτοποιηθούν, όπως είναι το ποσοστό από το στοίχημα όσο και μπόνους από τα τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο αυτό συστάθηκε επιτροπή που θα κάνει τις επαφές με την ΕΡΤ για το νέο  συμβόλαιο, επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική διαιτησία, η συζήτηση θα ανοίξει όταν υπάρξουν υποψήφιοι.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της χθεσινής ΓΣ:

1. Β Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).

2. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022

3. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.

4. Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).

5. Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά.