Νέα Πελοπόννησος για τη μη διεξαγωγή συνεδρίασης του ΠΕΣΥΠ: «Οι μάσκες έπεσαν»

Νέα Πελοπόννησος για τη μη διεξαγωγή συνεδρίασης του ΠΕΣΥΠ:  «Οι μάσκες έπεσαν»

Λόγο για «πολιτική απάτη Νίκα-Μαλτέζου» κάνει η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τη μη διεξαγωγή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα. 

Όπως σημειώνεται: «Τελικά, αποκαλύφθηκε η πολιτική απάτη Νίκα-Μαλτέζου σε ό,τι αφορά τη χθεσινή (σ.σ. της Δευτέρας) διάλυση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Οι μάσκες έπεσαν! Για δεύτερη συνεχιζόμενη συνεδρίαση ο κ. Μαλτέζος στήνει σκηνικό διάλυσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ο ίδιος προσήλθε 25’ μετά την επίσημη έναρξη της συνεδρίασης, που ήταν στις 4.00μ.μ.

Ο κ. Μαλτέζος αποφάσισε άρον άρον τη λύση της συνεδρίασης, που ποτέ δεν άρχισε, για να φύγει… τρέχοντας μαζί με τον κ. Νίκα για το Άργος.

Ο περιφερειάρχης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έπρεπε να παρευρεθούν (!) στις 6.30 μ.μ. σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) που συνδιοργάνωνε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε. Αργολίδας, με θέμα: “Ολοκληρωμένος Μηχανισμός Παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκας και ο υποψήφιος με το συνδυασμό του πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας, Φώτης Κολεβέντης, έκριναν ότι στη σημαντική αυτή ημερίδα έπρεπε να απέχουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ουδέποτε προσκλήθηκαν ή ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη συνδιοργάνωση.

Φυσικά, ο κ. Νίκας δεν ενημέρωσε κανένα Συλλογικό Όργανο για την παροχή δείπνου φιλοξενίας, προϋπολογισμού 1.500 ευρώ, που αμέσως μετά τη λήξη της ημερίδας παρέθεσε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του (ΑΔΑ:ΛΙΒΩ7Λ1-ΖΣΗ).

Ο κ. Μαλτέζος αποδεικνύεται “αχυράνθρωπος” και είναι πλέον επικίνδυνος  πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού προτάσσει τις δημόσιες σχέσεις του από τα καθήκοντά του.

Σε ό,τι αφορά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του, που αφορούσαν στην καταγγελία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης προς το πρόσωπό του για την αυθαίρετη, αντιθεσμική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, τον ενημερώνουμε ότι “τσάμπα μαγκιές” δε συνάδουν με το θεσμικό ρόλο που υπηρετεί.

ΥΓ. Ελπίζουμε τα ελάχιστα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προσπάθησαν να επιρρίψουν ευθύνες στους συμβούλους της αντιπολίτευσης για τη ματαίωση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να καλύψουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Μαλτέζου, μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη να αντιλήφθηκαν το “στημένο παιχνίδι” του κυρίου προέδρου!».