Όλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Κουτουλέα

Όλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Κουτουλέα

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο έμπειρος Μανιάτης προπονητής βόλεϊ, Βαγγέλης Κουτουλέας, με μεγάλη καριέρα και κορυφαίες διακρίσεις και ως παίκτης του βόλεϊ και του μπήτς βόλεϊ.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Κουτουλέας είχε ανοίξει με μεγάλη επιτυχία τα φτερά του στο εξωτερικό, στην Κύπρο και στην Αγγλία, όπου κοουτσάριζε ομάδες πρώτης γραμμής, φτάνοντας να γίνει ακόμη και Ομοσπονδιακός προπονητής.

Δυστυχώς, την πορεία αυτή διέκοψε ο καρκίνος και ο Βαγγέλης Κουτουλέας, με τη στήριξη της οικογένειάς του και των δικών του ανθρώπων, αλλά και με ένα καταιγισμό ευχών και προσευχών που προέρχεται από παντού, δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του.


Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που ανέβασαν οι οικείοι του στο λογαριασμό του στο Facebook και αναφέρει τα εξής:
«Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του Βαγγέλη, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για να ζητήσετε νέα και να στείλετε την αγάπη και την υποστήριξή σας.
Όπως γνωρίζετε, ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι πάντα πολύ σκληρός και τους τελευταίους μήνες ο Βαγγέλης έχει καταβάλει όλη του την ενέργεια σε αυτόν τον άνισο αγώνα. Γι’αυτό το λόγο, δεν έχει το κουράγιο ή την ενέργεια να μιλήσει στο τηλέφωνο ή να απαντήσει στα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που λαμβάνει τον τελευταίο καιρό.
Παρ’ όλα αυτά αγωνίζεται σκληρά, γι’ αυτό σας ζητάμε να τον κρατήστε στις σκέψεις σας και να είστε σίγουροι ότι νιώθει όλη την αγάπη και τη θετικότητα που του στέλνετε από όλο τον κόσμο.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Σας ευχαριστούμε».