Super League 2: Απ’ ευθείας άνοδο για τους πρωταθλητές των ομίλων ζητά η Καλαμάτα

Super League 2: Απ’ ευθείας άνοδο για τους πρωταθλητές των ομίλων ζητά η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα προστέθηκε στις ομάδες που αντέδρασαν με ανακοίνωση στην απόφαση της Super League να μην αλλάξει η προκήρυξη όσον αφορά στη δυνατότητα ανόδου από την παρακάτω κατηγορία (τη Δευτέρα στη ΓΣ της Super League 2 αναμένεται κάποια συντονισμένη κίνηση).

Αν και απομένει η επικύρωση από την ΕΠΟ οι ισχυροί της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν και φέτος από τη Super League 2 να ανέβει σίγουρα μόνο μια ομάδα, η νικήτρια στο μπαράζ των πρωταθλητών των δύο ομίλων, ενώ o ηττημένος θα δώσει νέο μπαράζ κόντρα στον προτελευταίο της κατάταξης της Super League.

Η ανακοίνωση των «μελανολεύκων» αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
 «Ειλικρινά, απορούμε πώς οι θεωρητικά «μεγάλοι» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αρέσκονται να επαναλαμβάνουν μία κατάφορη αδικία που όλοι μας υπήρξαμε μάρτυρες.

Φρονούμε ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ και προσωπικά ο κ. Π. Μπαλτάκος θα διορθώσει όλο αυτό το πλαίσιο ανισότητας για την Super League 2, και τουλάχιστον οι πρωταθλητές των 2 ομίλων της Super League 2, θα λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει: την απευθείας άνοδο στη Super League 1.

Διαφορετικά, πιστεύουμε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League 2, αφού θα αποτελεί και πάλι την «αξιολύπητη ουρά» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου».