Αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες κόσμου το «Kalamata Pamisos River Action»

Αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες κόσμου  το «Kalamata Pamisos River Action»

Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών βρέθηκαν προχθές στην Κοινότητα Άριος, συμμετέχοντας στις δράσεις με τίτλο «Kalamata Pamisos River Action». Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινότητα Άριος, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν δράσεις που εξελίχθηκαν στο πάρκο του Άρι, στις όχθες του ποταμού Παμίσου, κοντά στο φράγμα. Για την επιτυχία του «Kalamata Pamisos River Action» συνεργάστηκαν σύλλογοι και φορείς, με τους επισκέπτες να ενημερώνονται και να απολαμβάνουν δράσεις, όπως ιππασία, ιστιοπλοΐα στο ποτάμι, πόλο, ποδόσφαιρο, παραποτάμια αλιεία, τοξοβολία, μοντελισμό, ασκήσεις διάσωσης κ.ά. 

Όπως τόνισαν τόσο ο πρόεδρος της Κοινότητας Γρηγόρης Κωστόπουλος όσο και ο αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης, η ανταπόκριση του κόσμου και η συμμετοχή στην όμορφη δράση, που στόχο είχε την προβολή και ανάδειξη του φυσικού κάλλους του Παμίσου, καθώς και την αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος και της επισκεψιμότητας, αποτελούν τη βάση ώστε η εν λόγω διοργάνωση να αποτελέσει με τα χρόνια θεσμό για την περιοχή.