Δ. Λαμπρόπουλος: «Δεν εκποιείται το Κληροδότημα Αλεξόπουλου – Στόχος η αξιοποίησή του»

Δ. Λαμπρόπουλος: «Δεν εκποιείται το Κληροδότημα Αλεξόπουλου – Στόχος η αξιοποίησή του»

Ρητός και κατηγορηματικός ήταν σε του δήλωση ο αναπλ. διοικητής της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, για τα ακίνητα του Κληροδοτήματος Γεωργίου Αλεξόπουλου στην κεντρική αγορά Κυπαρισσίας πως δεν είναι για εκποίηση αλλά για αξιοποίηση!

Ο κ. Λαμπρόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα το οποίο προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία ύστερα από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον προϋπολογισμό του Κληροδοτήματος με αναφορά σε εκποίηση, τονίζοντας με έμφαση πως, Σε ό,τι αφορά το Κληροδότημα Γεωργίου Αλεξόπουλου, στόχος του Γ.Ν. Μεσσηνίας, της διοικήτριας και του διοικητικού συμβουλίου είναι η περιουσία του Κληροδοτήματος να αξιοποιηθεί ώστε να μπορέσει να αποδώσει όσο πιο πολλά έσοδα για το νοσοκομείο μας και με ασφάλεια για τον κόσμο.
Η κατάσταση στα ακίνητα στην κεντρική αγορά Κυπαρισσίας δεν είναι καλή.
Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία και τους μηχανικούς του νοσοκομείου έτσι ώστε να μπορέσουμε να το φέρουμε σε μια κατάσταση αξιοποιήσιμη και να είναι ασφαλές για την περιοχή.
Είναι κρίμα μια τέτοια περιουσία να μείνει αναξιοποίητη, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μάλιστα στο κέντρο του “Open Mall”.
Εμείς θέλουμε να το αξιοποιήσουμε. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι για εκποίηση, είναι για αξιοποίηση!».

*Φωτογραφία Αρχείου

Του Ηλία Γιαννόπουλου