Δ.Σ. Τριφυλίας: «Επιδημία διαφθοράς στο δήμο» επανέλαβε ο Παν. Κατσίβελας

Δ.Σ. Τριφυλίας: «Επιδημία διαφθοράς στο δήμο» επανέλαβε ο Παν. Κατσίβελας

«Δε μπορώ να σιωπήσω και να μην σας πω και να μην υπενθυμίσω και να μην επισημάνω ότι, δυστυχώς, στο δήμο Τριφυλίας υπάρχει μια επιδημία διαφθοράς», τόνισε στην 29η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας την Τρίτη ο τέως δήμαρχος και νυν επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ο κ. Κατσίβελας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δε θέλω να πω τώρα για τη στάση του κ. Βλάχου, αστυνομικού και μέλους ενεργού του Σώματος, όταν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις διασύρονται ομαδικά τα αστυνομικά τμήματα του δήμου Τριφυλίας, και ποια ήταν η στάση που κράτησε ο κ. Βλάχος, δεν είναι και της ώρας και να μη διασπόμαστε.

Όμως, κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, δε μπορώ να σιωπήσω και να μην σας πω και να μην υπενθυμίσω και να μην επισημάνω ότι, δυστυχώς, στο δήμο Τριφυλίας υπάρχει μια επιδημία διαφθοράς. Και αυτό πως τεκμηριώνεται; Ένας δεύτερος διαγωνισμός, που είναι για την πλατεία των Γαργαλιάνων, μας στέλνουνε με φωτογραφικούς όρους και γυρνάμε να μαζέψουμε πάλι το διαγωνισμό. Δηλαδή, τι λέει όλη αυτή η διαδικασία; Ότι ο δήμος Τριφυλίας στήνει διαγωνισμούς. Και μάλιστα στήνει δύο φορές ένα διαγωνισμό ο οποίος είναι και επώδυνος και η κοινωνία δεν τον θέλει και ιδιαίτερος είναι και όλοι οι άνθρωποι προσέχουν αυτό το διαγωνισμό…».