Φιλική τριάρα της Καλαμάτας στον Ολυμπιακό Β’

Φιλική τριάρα της Καλαμάτας στον Ολυμπιακό Β’

Μπροστά από τη γεμάτη σε μεγάλο βαθμό νότια κερκίδα, δηλαδή παρουσία περίπου 600 φιλάθλων, διεξήχθη σήμερα το απόγευμα το πρώτο φιλικό της Καλαμάτας επί μεσσηνιακού εδάφους.

Και οι ποδοσφαιριστές δεν τους άφησαν …παραπονεμένους, καθώς πρόσφεραν γκολ και θέαμα, επικρατώντας με 3-0 απέναντι στη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης παρέταξε στην επίθεση όλα και τα τρία φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα και ήταν εκείνοι που σκόραραν.

Στο 11’ ο Αρναρέλλης με ένα αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής, με πανομοιότυπο τρόπο στο 24’ π Πασάς, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Τάτου και στο 57’ ο Ρόβας, ο οποίος κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά τη σέντρα του Μπόρχες και το σουτ του Πασά σε πρώτο χρόνο.

Ο Ολυμπιακός Β’ έχασε πέναλτι στο 85’ το οποίο εκτέλεσε συρτά άουτ ο Αλίγιαγκιτς (το είχε κερδίσει ο Αργυρίου σε ένα σπρώξιμο του Γκρόσντανιτς-μια ίσως αυστηρή απόφαση του κ. Καυκά).

Στο α’ ημίχρονο η τοπική μας ομάδα ξεδίπλωσε τις εντυπωσιακές επιθετικές δυνατότητες που έχει, ενώ το β’ ημίχρονο με πολλές διακοπές και αλλαγές δεν προσφέρεται για ιδιαίτερη κριτική.
Η Καλαμάτα παρ’ ότι δεν δέχθηκε γκολ έδειξε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά και προσοχή στην άμυνά της.
Το νεανικό συγκρότημα του Ολυμπιακού απείλησε αρκετές φορές και στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αν όχι με το πέναλτι σε κάποια από τις διαδοχικές φάσεις που έκανε με τον Αλίγιαγκιτς σε δύο ακόμη περιπτώσεις και με τον Καρακούση.
Αντίστοιχα, η Καλαμάτα πέρα από τα τρία γκολ στο α’ ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες με τους Βασιλόγιαννη, Ρόβα.
Διαιτητές: Καυκάς, Τσομπανάκης, Γεωργαντάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Αρναρέλλης (62’ Λούκατσιτς), Παπατόλιος (65’ Πολίτης), Λουπάνο (69’ Μπέριος, 84’ λ.τρ. Μοζέρ), Κωνσταντινόπουλος (69’ Αντεμάι), Βασιλόγιαννης (46’ Γκρόσντανιτς), Αναστασόπουλος (46’ Μπενίτες), Πασάς (62’ Μουζάκης), Τάτος (46’ Μπόρχες), Ρόβας (62’ Τριανταφυλλάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας (60’ Νίκας), Νίκολιτς (46’ Μαυρουδής), Κίτσος (46’ Λάιτνερ), Κίνκουε, Κουτσίδης, Μεσάρι, Κωστή, Λιάτσος, Ιμπαγάσα, Αλιμπέ (46’ Καρακούσης), Βοΐλης. Αγωνίστηκαν μετά το 57’ και οι Ντόι, Αποστολόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Αργυρίου, Σαπουτζής, Συρμής.