Καλαμάτα: Νέο τεστ σήμερα στο Στάδιο με Παναχαϊκή

Καλαμάτα: Νέο τεστ σήμερα στο Στάδιο με Παναχαϊκή

Μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ η Καλαμάτα θα δώσει σήμερα το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι στην έδρα της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στις 6 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Στάδιο της Παραλίας την Παναχαϊκή, σε ένα ακόμη αντιπροσωπευτικό τεστ με ομάδα της κατηγορίας.
Ο προπονητής της τοπικής μας ομάδας Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και ποδοσφαιριστές  που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή, πάντα στο πλαίσιο των επιθετικών αγωνιστικών συστημάτων που δουλεύει η ομάδα.
Περιμένει συνέχεια στην καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής και βελτιώσεις στα σημεία όπου επισημάνθηκαν αδυναμίες.  

Για τις 5 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε η κλήρωση της Super League 2
Με χθεσινή ανακοίνωσή της η διοργανώτρια γνωστοποίησε ότι «η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που είχε οριστεί για την Τετάρτη 31.8.2022, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 5.9.2022, υπό την προϋπόθεση και αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την οποία θα μας γνωστοποιήσει αύριο 31.8.22 ποια ομάδα θα συμπληρώσει την τέταρτη θέση ανόδου από την Γ Εθνική». Ήταν μια αναμενόμενη όσο και αναγκαία εξέλιξη, με την ανησυχία για την έναρξη ή ακόμα και για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος να είναι έντονη όσο δεν λύνονται βασικά οικονομικά θέματα, όπως είναι ο καθορισμός του ύψους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη νέα σαιζόν, το ανείσπραχτο μπόνους από πέρυσι και η προκαταβολή από το στοίχημα.

Η ανησυχία αυτή αποτυπώθηκε σε επιστολή που απέστειλε πριν λίγες μέρες προς αρμοδίους ο ΠΣΑΠΠ, ενώ σε μια νέα ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί αιτήθηκε ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Super League 2.