Κώστας Παλαμάρας: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα…»

Κώστας Παλαμάρας: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα…»

Το «χτίσιμο» της νέας του ΑΟ Διαβολιτσίου που θα συμμετάσχει για τέταρτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Λεΐκων «Ιωάννης Κάρτσωνας», όπου και έγινε η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού Κώστα Παλαμάρα.


Συνεργάτες του δε θα είναι οι Αλέκος Τσατάς (τεχνικός διευθυντής), Στέλιος Ηλιόπουλος (γυμναστής), Πάρης Καλλιντέρης (προπονητής τερματοφυλάκων).
Στην «πρώτη» της ομάδας του Διαβολιτσίου παραβρέθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Φώτης Μπαλόπουλος, Βαγγέλης Καπατσώρης, Κώστας Ηλιόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Γιάννης Στραβάκος, Βασίλης Θώδης, Έλβις Γκελγκέργια, Γιώργος Βέλης, Δημήτρης Πιτσιλκής, Γουέσλεϊ Χορονάτο, Περικλής Δημητρίου (παλιοί), Γιώργος Βασιλειάδης, Άρης Σταματελόπουλος, Δημήτρης Ζαραφέτας, Σταύρος Μπούντας (νεοαποκτηθέντες) και οι υπό δοκιμή Παναγιώτης Κακαλέτρης, Αλή Μουχαρέμι.

Κοντά στο αγωνιστικό τμήμα βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης Βασίλης Χαρίτσης, Θύμιος Ξηρόκωστας, Γιώργος Τσοροτιώτης, καθώς επίσης ο υποστηρικτής του ΑΟΔ Παναγιώτης Κυριακόπουλος.
Βέβαια διακρίναμε και αρκετά μέλη της διοίκησης του ΑΟ Λεΐκων.
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα χρησιμοποιήσει για τις προπονήσεις του τα γήπεδα Λεΐκων και Μικρομάνης, ενώ ως έδρα στους αγώνες του το Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά.

Έδρα και εκτός Μεσσηνίας;
Βέβαια εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δηλωθεί ως έδρα και γήπεδο εκτός Νομού Μεσσηνίας! Βλέπετε είναι τόσο μεγάλη η αγανάκτηση των παραγόντων του ΑΟ Διαβολιτσίου από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Γηπέδου Διαβολιτσίου «Καπετάν Βασίλης».


Ο Δήμος Οιχαλίας θα έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής του ΑΟ Διαβολιτσίου, Κώστας Παλαμάρας στις πρώτες του δηλώσεις με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας, ανέφερε:
«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσιόυ, για να επιστρέψω στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ΑΟΔ είναι προπονητικά το δεύτερο σπίτι μου. Στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός κορμός και ήδη έχουν κάποιες προσθήκες. Θα ακολουθήσουν και άλλες, κυρίως νεαρών. Πάντως θα βασιστούμε σε Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα.
Όσον αφορά τώρα στο γηπεδικό, είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι θέμα της Δημοτικής Αρχής Οιχαλίας το γήπεδο.
Εμείς θα χρειαστούμε και γήπεδο με χορτάρι για προπονήσεις.
Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας και τη διοίκηση του ΑΟ Λεΐκων για την παραχώρηση του Γηπέδου Λεΐκων «Ιωάννης Κάρτσωνας».