Με Διαγόρα Βραχνέικων στο γήπεδο Μ.Γ.Σ. για Κύπελλο Ελλάδος

Με Διαγόρα Βραχνέικων στο γήπεδο Μ.Γ.Σ. για Κύπελλο Ελλάδος

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται σήμερα ο νταμπλούχος Μεσσηνίας, Πανθουριακός, καθώς αντιμετωπίζει στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού τον Διαγόρα Βραχνέικων (κυπελλούχος Αχαΐας) για την α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Θουρίας θα προσπαθήσει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Γιάννη Γιακουμή (έχει υπόλοιπο τιμωρίας από την περυσινή σεζόν), Παναγιώτη Οικονομέα (ανέτοιμος), Στέφανου Μπούνα (ταλαιπωρείται από τραυματισμό), Δημήτρη Μανωλόπουλου, Δημήτρη Γαλανόπουλου (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Όσον αφορά τώρα στο Διαγόρα Βραχνέικων, παραιτήθηκε πρόσφατα ο προπονητής του Νίκος Λουμπαρδέας και αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα τον επηρεάσει αυτή η εξέλιξη.

Τον αγώνα έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Γεώργιος Μπίζνος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Νικόλαος Λουκάς από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Σταμάτης Παναγιωτόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Τα υπόλοιπα ματς του 3ου Ομίλου της α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι:
Ώρα 12.00 μ.
Παλληξουριακός – ΠΑΟ Βάρδας
Απόλλων Ευπαλίου – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου.
Απέκτησε τον Δήμο Καρύδη
Τέλος, την απόκτηση του νεαρού επιθετικού  Δήμου Καρύδη (παλιότερα έπαιξε σε Θησέα Καλαμάτας, Αίαντα Καλαμάτας, Απόλλωνα Καλαμάτας, ΑΟ Διαβολιτσίου) προχώρησε ο Πανθουριακός.