Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Η Κυβέρνηση μετέρχεται σε μεθόδους παρακράτους»

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Η Κυβέρνηση μετέρχεται σε μεθόδους παρακράτους»

Για επιστροφή σε σκοτεινές περιόδους της χώρας κάνει λόγο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, Γιάννης Νικολακόπουλος, μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Μείζον θέμα Πολιτικής & Ηθικής νομιμοποίησης της Κυβέρνησης γεννάται με τις παραιτήσεις του Γεν. Γραμματέα του Πρωθυπουργού & του Επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. 

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απόπειρα παρακολούθησης με την χρήση του λογισμικού Predator του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για τις οποίες υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά, τις ανακοινώσεις για παρακολούθηση του από την ΕΥΠ με άλλο μέσο κατά την προεκλογική περίοδο ανάδειξης επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και την βέβαιη παρακολούθηση του Δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη

Καθίσταται ξεκάθαρο πως η Κυβέρνηση της ΝΔ μετέρχεται μεθόδους παρακράτους που μας επιστρέφουν στην εποχή Μαυρίκη! Οι πολίτες ζητούν Ασφάλεια, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη και όχι βάναυση καταστολή, κουκούλωμα, αδιαφάνεια & κατάλυση των Δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται αλλά προστατεύεται. Ο Πρωθυπουργός ας αναλάβει την ευθύνη που αδέξια πάει να μεταφέρει αλλού!

Στο τέλος το Φως κερδίζει το σκοτάδι!»

Ο Γραμματέας

Γιάννης Νικολακόπουλος