Νεστορεια 2022: Μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου στη Χώρα

Νεστορεια  2022: Μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου στη Χώρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου στην έναρξη για τα «Νεστορεια  2022», το πρωί της Κυριακής 31η Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της Κοινότητας Χώρας, καθώς και πλήθος εθελοντών. Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό, με περισσότερες από εκατό συμμετοχές, από παιδιά και δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι έτρεξαν στους δρόμους της Χώρας, από το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κεντρική Πλατεία μέχρι και το Ανάκτορο του Νέστορα.

Οι αγώνες δρόμου «Νεστόρεια 2022» είναι μια σημαντική αθλητική γιορτή για τη Χώρα, όπου συμμετείχαν δρομείς από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η έναρξη για τα «Νεστόρεια 2022» είναι γεγονός, φέροντας χαμόγελα, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές στους συμμετέχοντες, καθώς και σε όλους όσοι την παρακολούθησαν ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η έναρξη της διοργάνωσης έγινε με τον αγώνα ενηλίκων 8 χλμ. και στη συνέχεια έλαβαν χώρα οι εφηβικοί και οι παιδικοί αγώνες, τερματίζοντας όλοι στην Κεντρική Πλατεία Χώρας. «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στους αγώνες δρόμου για την έναρξη στα «Νεστόρεια 2022».  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, σε μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.