Οδός Αναγνωσταρά: Τι χάλι είναι αυτό;

Οδός Αναγνωσταρά: Τι χάλι είναι αυτό;

Δόθηκε στην κυκλοφορία το βράδυ της Παρασκευής το τμήμα που θεωρητικά αναπλάσθηκε στην οδό Αναγνωσταρά.

Τμήμα που έφτασε σε αυτή τη μορφή με τα χίλια ζόρια και με το δήμαρχο να έχει δηλώσει ότι θα άνοιγε, έστω και με εντολή εισαγγελέα, ωστόσο η εικόνα μόνο περηφάνια και ανακούφιση δεν πρέπει να δίνει στον Θανάση Βασιλόπουλο, όπως και στα υπόλοιπα αρμόδια στελέχη.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτό το «πράγμα» που παραδόθηκε μόνο καλό έργο δε θυμίζει και η άποψη “ας δοθεί και βλέπουμε” δεν αρμόζει στην Ελλάδα του 2022 και σε μια πόλη που θέλει να λέγεται σύγχρονη και να υπερηφανεύεται για τις «100 σύγχρονες πόλεις». Πλέον κούρασε να το ακούμε.

Δηλαδή, τώρα που παραδόθηκε αυτό το κομμάτι, τι αναμένεται να γίνει;

Επιπρόσθετα, και στο υπόλοιπο τμήμα της Αναγνωσταρά που είναι σε άθλια κατάσταση, με τα πεζοδρόμια είτε να μην υπάρχουν καθόλου είτε να είναι σαν βομβαρδισμένα, τι θα γίνει;

Ας σταματήσει, επιτέλους, η ανοχή στους εργολάβους που αναλαμβάνουν ένα έργο και είτε το παρατούν στη μέση είτε η Δημοτική Αρχή τούς παρακαλάει να το παραδώσουν.
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Όταν ένα έργο παραδίδεται… όπως παραδίδεται… το ελέγχει κανείς και προβαίνει σε παρατηρήσεις για να γίνουν διορθώσεις ή ισχύει το «καλό είναι, δεν πειράζει»;