Πλήθος κόσμου στην 4η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων

Πλήθος κόσμου στην 4η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων

Η μέρα έγινε νύχτα στους Γαργαλιάνους στην 4η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος με την ενεργό συμμετοχή καταστημάτων και επιχειρήσεων!

Πλήθος κόσμου την Παρασκευή από το βραδάκι έως τις πρώτες πρωινές ώρες πλημμύρισε τους δρόμους της αγοράς αλλά και την πλατεία για βόλτα και ψώνια σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλοι απολάμβαναν τις μουσικές, τα τραγούδια, τα κεράσματα, το γιορτινό κλίμα που δημιουργήθηκε.

Μικροί και μεγαλύτεροι χάρηκαν με την ψυχή τους στην 4η Λευκή Νύχτα! Αποδείχθηκε δε περίτρανα πως η πρωτοβουλία του προέδρου του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Διονυσίου Κωνσταντόπουλου, και των συνεργατών του – μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν κάτι που ο κόσμος ανέμενε με ανυπομονησία ύστερα από δύο χρόνια κορωνοϊού!

Ο στόχος του Συλλόγου επιτεύχθηκε καθώς και ο κάτοικοι και επισκέπτες βγήκαν στην πόλη και τα καταστήματά της και πέρασαν όμορφα και παράλληλα έκαναν τις αγορές του σε είδη και προϊόντα της αρεσκείας του τονώνοντας και οικονομικά και ψυχολογικά την τοπική αγορά!