Πρώτο φιλικό σήμερα στο Καρπενήσι για στην Καλαμάτα

Πρώτο φιλικό σήμερα στο Καρπενήσι για στην Καλαμάτα

Η ώρα για το πρώτο ανεπίσημο αγωνιστικό τεστ έφτασε για την Καλαμάτα, η οποία θα αντιμετωπίσει την κυπριακή Ομόνοια Αραδίππου στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια αρχικά ομαδικά και ατομικά συμπεράσματα, ενώ για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις εντατικές προπονήσεις.

Ο Μοζέρ είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται για το απογευματινό παιχνίδι, όμως κι αυτός ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του.

Τη Δευτέρα 8/8 υπάρχει ένα ακόμη προγραμματισμένο, απέναντι στον Αιολικό που θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, ενώ την Τετάρτη 10 Αυγούστου οι «μελανόλευκοι» θα παίξουν με τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος θα είναι και φέτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η αναμέτρηση με τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων» θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., όμως νωρίτερα (5 μ.μ.) θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα στην Κ19 του Ολυμπιακού οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή της Καλαμάτας.

Έναρξη τη Δευτέρα για τις ομάδες Κ17 και Κ19
Στο μεταξύ, επί μεσσηνιακού εδάφους ετοιμάζονται να ξεκινήσουν προετοιμασία οι νεανικές ομάδες της Καλαμάτας. Το ραντεβού έχει δοθεί για την προσεχή Δευτέρα 8/8 στο γήπεδο του Ασπροχώματος, στις 6 μ.μ. για την Κ17 που θα προπονεί από φέτος ο Τάκης Μπιζίμης και στις 7.30 μ.μ. για την Κ19, στην τεχνική ηγεσία της οποίας συνεχίζει ο Φραγκίσκος Κεράνης. Η Κ19 της Μαύρης Θύελλας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Νέων των ΠΑΕ της Super League 2 και στο πλαίσιο αυτό έχει ενισχύσει το ρόστερ της με μια σειρά από μετεγγραφές. Ειδικότερα αποκτήθηκαν ο μεσοεπιθετικός από το Κονγκό Losendele Muller Grace (2005), ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ανδρουτσόπουλους από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο Ντελής Σωτήρης (Ολυμπιακός Διαβολιτσίου), ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή των ανδρών στο Καρπενήσι, ο Εξηνταβελώνης Αλέξανδρος (Τιτάνες), ο Μανιάτης Ευστράτιος (Πανγυθεατικός/Απόλλων Ξυροκαμπίου), μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Λακριντής από τον Τέλλο Άγρα, ενώ επέστρεψε από τον Πατίστα ο Αντώνης Φράγκος.