40ό Σπάρταθλον: Ηλίας Μπάκας, Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα στην εκκίνηση!

40ό Σπάρταθλον: Ηλίας Μπάκας, Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα στην εκκίνηση!

Οι Μεσσήνιοι Ηλίας Μπάκας, Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα είναι ανάμεσα στους 400 υπεραθλητές που έλαβαν εκκίνηση σήμερα το πρωί στις 7 μπροστά από την Ακρόπολη της Αθήνας για το επετειακό 40ό Σπάρταθλον, τον ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης, με στόχο να τερματίσουν μετά από 247 χλμ. στη Σπάρτη, μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα.

«Καλό αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες εύχομαι! Οι συνθήκες θα είναι όπως και πέρσι, αλλά θα έχει λίγο πιο πολλή ζέστη!

Κατά τα άλλα καλή ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι το τέλος! Εντυπώσεις μετά τον αγώνα!» ανέφερε σε μήνυμά του στο «Θ» λίγες ώρες πριν επιχειρήσει να τερματίσει για τρίτη φορά στο θρυλικό αγώνα, ο Ηλίας Μπάκας.

«Πρωτάρης» στη νέα αυτή μεγάλη πρόκληση ο Βασίλης Κουμανάκος δεν έκρυψε το άγχος του, τον φόβο του όπως τον χαρακτήρισε, που μαζί με την προσμονή και την έλλειψη επαρκούς ύπνου φτάνουν να θολώνουν τη συνείδηση.


«Θέλω να μπορέσω να κοιμηθώ, έστω και λίγο, σήμερα το βράδυ.
Να φορέσω το νούμερο 100 και να ξεκινήσω. Κι όπου βγει. Αυτό θέλω» εκμυστηρεύτηκε χθες στο «Θ», περιμένοντας την αθλητική και ψυχική προετοιμασία που έχει κάνει και τη στήριξη από τους γνωστούς και δικούς του ανθρώπους να τον …σπρώξουν προς την εκπλήρωση και αυτού του μεγάλου στόχου.

Το ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα!