Αναζητούν κομπάρσους για ταινία που θα γυριστεί στην Πύλο

Αναζητούν κομπάρσους για  ταινία που θα γυριστεί στην Πύλο

Ταινία μικρού μήκους θα γυριστεί τις επόμενες μέρες στην Πύλο, σε σκηνοθεσία του Κωστή Αλεβίζου (βοηθός σκηνοθέτη θα είναι ο Γιώργος Μπόγδανος).

Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από βιβλίο που έχει γράψει ο, Πύλιος στην καταγωγή, σκηνοθέτης και αφορά στις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας και τις αφηγήσεις του πατέρα και της παρέας του, για τη ζωή στην Πύλο.

Το σενάριο έχει την υποστήριξη της ΕΡΤ και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Στα γυρίσματα – που θα γίνουν στο καφενείο του “Πλατάνου” στην κεντρική πλατεία Πύλου – είναι απαραίτητο να βρεθούν βοηθητικοί ηθοποιοί, οι οποίοι θα υποδυθούν τους τουρίστες – πελάτες του μαγαζιού.

Όπως γίνεται γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, οι σκηνές θα είναι απλές, θα υπάρχει μικρή μόνο διάδραση με τους επαγγελματίες ηθοποιούς, δε θα υπάρχουν ατάκες και δε χρειάζεται πρότερη εμπειρία.

Η ομάδα παραγωγής αναζητά: 1) άντρες και γυναίκες από 16 έως 55 χρόνων, μικρά παιδιά με τους γονείς τους, 2) ανθρώπους (ανεξαρτήτως ηλικίας) με καταγωγή από άλλες χώρες που ζουν μόνιμα ή θα βρίσκονται στην Πύλο τις μέρες των γυρισμάτων και 3) ανθρώπους που παίζουν γκολφ και έχουν δικό τους εξοπλισμό, για να τον φέρουν στο γύρισμα ως κομμάτι του σκηνικού.

Οι ημερομηνίες των γυρισμάτων είναι οι εξής: Σάββατο 8/10 (από 19.00 έως 01.30) και Κυριακή 9/10 (από 14.00 έως 17.30).

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος και να γνωρίσει την εμπειρία ενός κινηματογραφικού γυρίσματος από κοντά, θα πρέπει να καλέσει την υπεύθυνη διανομής ρόλων Νίκη Κόρδα στο 6939-088213 ή στο 6947-349991. Όποιος θέλει, μπορεί να δώσει στην κα Κόδρα και τηλέφωνα ενδιαφερομένων για να επικοινωνήσει η παραγωγή.

Ιδανικά θα πρέπει οι βοηθητικοί ηθοποιοί να είναι διαθέσιμοι και τις δύο μέρες, αλλά δεν αποκλείεται κανείς που θα μπορεί να παρευρεθεί μόνο τη μία.

Στο γύρισμα θα υπάρχει για τις ανάγκες των σκηνών φαγητό και το κόστος αυτό θα καλυφθεί από την παραγωγή.