Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 14 και αύριο Πέμπτη  15 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Μεσσήνης, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης, είναι: είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι δε ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms, ενώ η διανομή θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ, τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλέφωνο 2722360150.