Καλαμάτα – Προοδευτική σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος

Καλαμάτα – Προοδευτική σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος

Αναστόπουλος: Θέλουμε να ξεκινήσουμε με πρόκριση

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα θα δώσει σήμερα στις 4 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας η ομάδα της Καλαμάτας, όπου θα υποδεχθεί την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο ίδιος έχει αναλάβει κα-θήκοντα εδώ και δέκα μέρες, έχοντας καταφέρει να επανασυνδέσει το νήμα με την ομάδα που άφησε πίσω του τον περασμένο Φλεβάρη.

Μιλώντας χθες το βράδυ στο «Θ» ο κ. Αναστόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του για το απογευματινό ματς: «Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και θέλουμε να ξεκινήσουμε με πρόκριση.

Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να χάσουμε το δάσος για το δέντρο, αλλά μια ομάδα σαν την Καλαμάτα πάντα πρέπει να έχει σκεπτικό και για το Κύπελλο.

Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». Ο έμπειρος προπονητής έχει παράλληλα μια εικόνα για τον αντίπαλο, ωστόσο δεν στέκεται ιδιαίτερα σε αυτό:
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ίδιο ισχύει για αυτό με την Προοδευτική, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστούμε εμείς έτοιμοι.

Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση», κατέληξε ο κ. Αναστόπουλος.

Τον σημερινό αγώνα Καλαμάτα-Προοδετική θα διευθύνει ο διαιτητής Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Πλακά και Μανούρα, από την ίδια Ένωση, 4ο τον Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητή τον Μπερσής (Αρκαδίας).


Διευκρινήσεις για τους κατόχους διαρκείας
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως οφείλουν να έχουν μαζίτους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), για την είσοδό τους στον αγώνα κυπέλλου με την Προοδευτική.

Υπέγραψε ο Ασίγκμπα
Παίκτης της Καλαμάτας είναι καιτυπικά χθες ο Ασίγκμπα, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Οι μετεγγραφές της Μαύρης Θύελλας αναμένεται να ολοκληρωθούν με το Βασίλη Καραγκούνη, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Super League 2 ο Εργοτέλης!
Οι δύσκολος γενικότερες συνθήκες και η μη ικανοποίηση των οικονομικών αιτημάτων (μπόνους τηλεοπτικών από το περυσινό και νέο συμβόλαιο με την ΕΡΤ, προκαταβολή από το Στοίχημα) έχουν φέρει πολλές ομάδες της Super League 2 στα όριά τους και στην περίπτωση του Εργοτέλη φαίνεται ότι αυτά ξεπεράστηκαν, με την κρητική ομάδα να δηλώνει επισήμως το δρόμο της Ξάνθης, δηλώνοντας την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης ήταν στο Νότιο Όμιλο μαζί με την Καλαμάτα και άγνωστο είναι ακόμη αν θα αντικατασταθεί (αν το κενό θα καλυφθεί με ρεπό, αν προκύψουν άλλες αποχωρήσεις, αν η διοργανώτρια θα προχωρήσει σε νέα κλήρωση, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα…

Πάντως «υποψήφιος» με δικαίωμα να αντικαταστήσει τον Εργοτέλη είναι ο πρωτα-
θλητής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΠΑΟ Ρουφ και αμέσως μετά ο Ηρακλής
Λάρισας.
Χ.Ε.