Νέα βρεφικά τμήματα σε Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Καλαμάτας

Νέα βρεφικά τμήματα σε  Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Καλαμάτας

Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας των δύο νέων βρεφικών τμημάτων για τους Δ’ και Ζ’ Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης που είχε ληφθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω των δύο νέων βρεφικών τμημάτων προσφέρονται 24 συνολικά νέες θέσεις για τις ηλικιακές κατηγορίες 6-18 μηνών και 18 μηνών – 2,5 ετών.

Όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει προς έγκριση το θέμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και να ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων για τη νέα ηλικιακή κατηγορία 6-18 μηνών.

Όσον αφορά στην ηλικιακή κατηγορία 18 μηνών – 2,5 ετών, θα καλυφθούν οι θέσεις από επιλαχόντες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, μετά τη σχετική ανακατάταξη αυτών σύμφωνα με τη μοριοδότησή τους.

Έτσι, δεν πρόλαβε να… στεγνώσει το μελάνι της επιστολής του Συνηγόρου του Πολίτη για το θέμα της φιλοξενίας σε βρεφικούς σταθμούς παιδιών 6-18 μηνών και η Δημοτική Αρχή απάντησε με έργο…
Α.Π.